Korisnik: Lozinka:
   Zadrzi me prijavljenog.
Registracija  |  Zaboravili ste lozinku
Direktorijum linkova, upišite se u direktorijum sajtova » Article Details
Pretraga direktorijuma

Poker kao zabava

Date Added: February 11, 2012 07:11:10 AM
Author: besplatni
Category: Zabava

Internet poker je zabava miliona ljudi širom sveta. Možda mnogi od vas ne znaju da se može do zarade i bez obaveze ulaganja sopstvenog novca. Kao promocije online poker soba uvek su dostupni besplatni tj. Freeroll turniri.
Nagrade na turnirima iznose između 50$ i 1000$ a deli ih određeni procenat igrača, u zavisnosti od poker igraonice taj broj varira. Naravno da pobednik dobije najveći deo kolača a ostali učesnici će biti itekako zadovoljni jer svaka zarada bez investiranja novca je značajan plus.
Freeroll turniri organizuju se svakodnevno, a sve što je potrebno kako bi igrali jeste instaliran poker softver na vašem računaru. Posetite našu stranicu i odaberite neke od ponuđenih i naravno sigurnih poker soba. U softveru pronađite opciju Turniri i potražite one sa oznakom "Freeoll". Kliknite na "register" i sačekajte vreme početka turnira. Možete istovremeno imati pokrenuto više poker klijenata ali i na jednom igrati više turnira-samim tim ćete povećati šansu za ulaz na pozicije koje garantuju isplatu dobitka.
Besplatni poker je najbolji način da steknete iskustvo u igri te da bez pritiska donosite odluke. Neki igrači ne shvataju ozbiljno ovaku vrstu igre, jer nemaju šta da izgube ali pokušajte racionalno igrati jer itekako možete profitirati.
Odličan start za svakog početnika u igri pokera dok ne savladate potrebne veštine i ne odaberete koja igraonica vam "leži". Na internetu je pregršt raznih igraonica a mi smo za vas odabrali one koje su najpopularnije i nude zanimljive besplatne turnire.
Osim Freeroll turnira koji imaju novčani nagradni fond, mogu se pronaći i na kojima se dele ulaznice za vredne online turnire ili turnire uživo. Na vama je da izaberete koji turnir i gde ćete igrati, sve što je potrebno jeste vaše slobodno vreme.
Posetite naš sajt i pronađite savete kako i gde uspešno igrati online freeroll turnire, zaradite novac bez rizika i bilo kakvog ulaganja.